VERIFICARE ISTORIC AUTO - AN OVERVIEW

verificare istoric auto - An Overview

verificare istoric auto - An Overview

Blog Article

Acest cod este gravat pe diferite parti ale caroseriei masinii si poate fi gasit in mai multe locuri, cum ar fi in bord, pe sasiu, pe usile masinii sau pe etichetele de inregistrare si asigurare.

Masinile 2nd hand din țara noastră sunt preponderent provenite din import, cu o pondere crescută a vehiculelor din Germania.

Dacă toate criteriile sunt introduse corect, va apărea imaginea și descrierea autoturismului căutat.

Este o soluție inovatoare și pioner pentru piața auto, introdusă pentru prima dată de autoDNA O persoană potențial interesată de mașină poate scana codul QR din anunțul de vânzare, precum și direct de pe vehiculul pe care a fost plasat un astfel de cod QR. Această funcție modern dayă își propune să susțină piața auto cleară și să ridice nivelul acesteia la cel de clasă mondială. Parerile clientilor in legatura cu raportul

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Procesarea unui cumul atât de ridicat de day oferă platformei carVertical o capacitate excepțională de a cerceta tendințele din piața auto. Împărtășirea acestor informații este un proces esențial al misiunii noastre pentru o piață cleară.

Insa cu AutoDNA, poti verifica daca kilometrajul raportat este autentic sau daca exista suspiciuni de manipulare.

Fie ca esti in procesul de achizitie a unei masini next-hand, fie ca vrei sa te asiguri ca masina proprie este in buna stare, Inspector Auto iti ofera toate informatiile necesare pentru a lua cea mai inteleapta decizie, intr-un mod simplu si quick.

Un alt avantaj al verificarii VIN in achizitionarea unui vehicul 2nd-hand este faptul ca poti afla daca masina a avut revizii periodice si daca a fost intretinuta la assistance-uri autorizate.

Prin intermediul verificarii VIN, poti descoperi detalii despre starea reala a masinii pe treatment intentionezi sa o cumperi si sa citeste mai mult te asiguri ca faci o alegere inteleapta.

Asadar, verificarea corectitudinii kilometrajului unei masini SH este esentiala inainte de a o achizitiona. Foloseste diferite metode si servicii on the web pentru a obtine informatiile necesare si nu ezita sa ceri ajutor profesionist daca ai nelamuriri.

Această secțiune conține informații despre cât de des, când și din ce locație a fost interesat de un anumit vehicul, a vizualizat configurația acestuia și a comandat un raport despre acesta de la serviciul nostru.

Este vital sa mentionez ca verificarea istoricului in aplicatia RAR este un serviciu gratuit, iar datele consultate vor fi trimise catre aceeasi adresa de e-mail cu treatment te-ai autentificat in aplicatie. Daca doresti explicatii detaliate, exista si un raport contra Expense.

Aceste informatii pot fi considerate utile pentru detinatorul sau viitorul proprietar al vehiculului.

Report this page